Het levensverhaal van Toke en Sjef

“Heel vroeg in de ochtend was de Mis. Daarna begon de processie. We liepen door de bedauwde velden achter meneer pastoor aan. We baden weesgegroetjes.”

 

In dit boek over hun leven nemen Toke en Sjef de lezer mee naar het katholieke Limburg van hun jeugd. En naar het bosrijke Bilthoven, waar ze na hun huwelijk gingen wonen.

De titel ‘Bloedlijnen’ verwijst naar de voorouders van Toke en Sjef die in dit boek aan bod komen, maar ook naar  Sjefs beroep van cardioloog. Hij had een boeiende carrière als de eerste arts in Nederland die een dotterbehandeling uitvoerde.

Toke vertelt in dit verhaal over haar liefde voor het lesgeven en voor het maken van kunst. Zij is opgeleid tot landbouw-huishoudlerares en ontwikkelde zich tot beeldend kunstenaar en kunstdocente.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit boek heb ik geschreven in samenwerking met Story Terrace, een bedrijf dat in  Nederland, Engeland en de Verenigde Staten honderden mensen heeft geholpen hun levensverhaal vast te leggen. Meer informatie is te vinden op storyterrace.com .