Toke en Sjef

“Heel vroeg in de ochtend was de Mis. Daarna begon de processie. We liepen door de bedauwde velden achter meneer pastoor aan. We baden weesgegroetjes.”

 

In dit boek over hun leven nemen Toke en Sjef de lezer mee naar het katholieke Limburg van hun jeugd. En naar het bosrijke Bilthoven, waar ze na hun huwelijk gingen wonen.

De titel ‘Bloedlijnen’ verwijst naar de voorouders van Toke en Sjef die in dit boek aan bod komen, maar ook naar  Sjefs beroep van cardioloog. Hij had een boeiende carrière als de eerste arts in Nederland die een dotterbehandeling uitvoerde.

Toke vertelt in dit verhaal over haar liefde voor het lesgeven en voor het maken van kunst. Zij is opgeleid tot landbouw-huishoudlerares en ontwikkelde zich tot beeldend kunstenaar en kunstdocente.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u ook uw herinneringen laten optekenen? Story Terrace werkt samen met professionele schrijvers in Nederland, Engeland en de Verenigde Staten en heeft al honderden mensen geholpen hun levensverhaal vast te leggen. Meer informatie is te vinden op storyterrace.com .